Παρασκευή 26 Οκτωβρίου 2012

Γιατι ο αγώνας είναι Ταξικός

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ :              Επιτροπή Αγώνα Κηφισιάς          Βιαιοπραγίες του ιδιοκτήτη του Πεντελικόν κατά εργαζομένων

Με την είσοδο των εργαζόμενων στο ξενοδοχείο ο ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου Χ. Βάρδης έδειξε αμέσως τις διαθέσεις του, βιαιοπραγώντας, απολύτως απρόκλητα, απέναντι σε γυναίκα εργαζόμενη αρχικά, κατά του Γραμματέα του Συνδικάτου Νίκου Τάκα αμέσως μετά, και κατά άλλου εργαζόμενου στη συνέχεια. Και χρωστάμε και δέρνουμε είναι φαίνεται η φιλοσοφία του κυρίου.
Δείτε παρακάτω σκηνές από την προκλητική συμπεριφορά του κου Βάρδη:                                                                                                                                       
Οι εργαζόμενοι κάλεσαν την αστυνομία, ενώ ο κος Βάρδης κρυβόταν στο εσωτερικό του ξενοδοχείου. Οι εργαζόμενοι εξιστόρησαν το περιστατικό στον διοικητή του τμήματος Κηφισιάς, επιφυλασσόμενοι για τα περαιτέρω.
Οι κινητοποιήσεις στο ξενοδοχείο θα συνεχισθούν με νέα ένταση. Ταυτόχρονα, την Τετάρτη 24/10 θα τεθεί σχετικό ψήφισμα για συζήτηση στο δημοτικό συμβούλιο Κηφισιάς, το οποίο έδωσαν οι εργαζόμενοι σε συνάντησή τους με το δήμαρχο. Ο Δήμος είναι υποχρεωμένος να συμπαρασταθεί με όλα τα μέσα στους εργαζόμενους του ξενοδοχείου, όπως και σε όλους τους απλήρωτους, απολυμένους και άνεργους της περιοχής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου